لیدی گاگا خواننده همجنس باز حامی مالی اوباما شد - موسیقی شیطانی

  • بازدید: 353
  • تاریخ: سه شنبه، 2 اسفند ماه، 1390
لیدی گاگا حامی مالی اوباما شد

بسم الله الرحمن الرحیم - خبرگزاری مهاجر - رجانیوز از برنا - خواننده همجنس گرای آمریکایی به جمع حامیان مالی رییس جمهور آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده پیوسته است.

 

مشروح در ادامه

 



به گزارش برنا به نقل از فاکس نیوز نوشت: در شرایطی که اوباما برای جذب حامی مالی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده تلاش می کند، لیدی گاگا خواننده مشهور آمریکایی که بیشتر به دلیل طرز لباس پوشیدن عجیب و غریبش معروف است، در میان حامیان مالی اوباما دیده می شود.
 
بر اساس این گزارش، در جلسه ای که روز گذشته در سیلیکون ولی با حضور حمایت کنندگان مالی باراک اوباما برگزار شد، لیدی گاگا نیز یکی از شرکت کنندگان در این مراسم بود که با این حضور خود را به عنوان یکی از حامیان مالی رییس جمهور معرفی کرده است.
 
این جلسه در حالی برگزار شد که لیدی گاگا بار دیگر با پوشش عجیب و غریب خود در این مراسم حاضر شده بود، این در حالی است که شرکت کنندگان در این جلسه باید مبلغی معادل 35800 دلار می پرداختند.
 
گفتنی است لیدی گاگا هدف خود از شرکت در این مراسم را دیدار با اوباما و گفتگو با وی در مورد رواج شرارت و بی اخلاقی های سیاسی در آمریکا عنوان کرده است.


کلمات کلیدی:
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 2 اسفند ماه، 1390 توسط islammoviea  پرینت
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]